Cum să obții succesul organizațional prin gestionarea diferențelor culturale


Lovin' Wine Bar & Bistro, Intrarea Tudor Stefan 26

21 May 2019

18:00 – 20:00 (gustări și băuturi incluse)


Despre această sesiune:

Cultura și diferențele culturale au un impact mai mare asupra eficienței business-ului decât credem și este important ca societățile să dezvolte Inteligența Culturală (CQ) a angajaților lor. Întrucât organizațiile devin mai globale, fuziunile și alianțele strategice devin tot mai frecvente, dezvoltarea abilităților pentru a obține cele mai bune rezultate din diferite culturi devine o necesitate mai degrabă decât o opțiune.

Inovația, schimbul de cunoștințe și soluționarea problemelor creative necesită colaborare între diferite profesii, funcții și organizații, iar aceste activități depind de capacitatea oamenilor de a lucra cu alți oameni care gândesc și acționează diferit de ei înșiși.

În cadrul acestei sesiuni Dr. Irina Budrina va vorbi despre cum pot fi create punți între aceste diferențe prin managementul culturii, dezvoltarea conducerii și gestionarea diversității.


Speaker invitat

Irina Budrina

Consilier de comunicare interculturală


Dr. Irina Budrina are o diplomă în psihologie de la Universitatea de Stat din Moscova și o diplomă de masterat de la EMBA Temple University Japonia-SUA precum și doctorat de la ASE (România). A lucrat cu INSEAD Global Leadership Centre, precum și cu companii internaționale pe comunicare interculturală și adaptare interculturală.

În 2019 a publicat prima sa carte “Multiculturalismul: Uniți în diversitate: o perspectivă românească”. Cartea se bazează pe întâlnirile ei semnificative cu oameni și organizații din diferite părți ale lumii și mai ales din România.

Născută în Rusia, Dr. Irina Budrina locuiește în România de 12 ani.


GAZDA

Andreea Suciu

MANAGING PARTNER


Andreea Suciu este Managing Partner al firmei Suciu | The Employment Law. A fondat firma de avocatură după ce a deținut funcția de Head of Employment & Pensions la una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură germane din București.

21

May
2019

Contact