Detașarea salariaților în țări UE – Cele mai bune practici pentru reducerea costurilor și controlul riscurilor


Bistro Voila, Str. G-ral Constantin Budisteanu nr. 18, Bucuresti

19 Feb 2019

18:00 – 20:00 (gustări și băuturi incluse)


Despre această sesiune:

Numărul detașărilor angajaților români în țări UE este în plină creștere. Având în vedere multitudinea de aspecte care trebuie luate în calcul în cadrul pregătirii și planificării proiectelor de detașare internațională, crearea unei structuri personalizate care să asigure mobilitatea internațională în condiții optime este de maximă importanță.

În această sesiune vom discuta despre cele mai bune practici pe care angajatorii trebuie să le cunoască pentru a reduce costurile și a controla riscurile legate de proiectele de detașare a salariaților în cadrul UE, cum ar fi:

  • Gestionarea problemelor fiscale și a celor legate de asigurările sociale
  • Optimizarea remunerației și a beneficiilor incluse în pachetul de detașare
  • Pregătirea contractelor de detașare
  • Conceperea politicilor și a proceselor
  • Obținerea permiselor de muncă și de ședere

Speaker invitat

Sorana Cernea

Consultant fiscal & Partener, TPA Romania


Studiile universitare și post-universitare economice, pregătirea profesională continuă recunoscută prin calificările deținute, precum și activitatea profesională de peste 20 de ani conturează imaginea unui specialist al contabilității și al consultanței fiscale. Pasiunea Soranei pentru profesia ei, consecvența și determinarea de a atinge standarde înalte de calitate în domeniul în care activează îi folosesc zilnic pentru a conduce cu succes echipa de profesioniști pe care a format-o începând cu anul 2004 și pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților.

Sorana a susținut mai multe prezentări pe teme de fiscalitate în cadrul evenimentelor organizate de către Secția Comercială a Ambasadei Austriei la București, respectiv Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT).


GAZDA

Andreea Suciu

MANAGING PARTNER


Andreea Suciu este Managing Partner al firmei Suciu | The Employment Law. A fondat firma de avocatură după ce a deținut funcția de Head of Employment & Pensions la una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură germane din București.

19

Feb
2019

Contact