Evaluarea eficientă a performanțelor angajaților


Enoteca de Savoya, Str. Eugeniu de Savoya Nr. 11, Timisoara

19 Mar 2019

17:30 – 19:30 (gustări și băuturi incluse)


Despre această sesiune: Rezultatele evaluărilor sunt valoroase atât pentru angajator, cât și pentru angajat. Obiectivele evaluărilor performanței angajaților includ îmbunătățirea performanței angajatului și furnizarea de dovezi ale proceselor nediscriminatorii de promovare, salarizare și recunoaștere. Dar lipsa performanței poate conduce, de asemenea, la acțiuni disciplinare până la concediere pentru necorespundere profesională.
Astfel, o evaluare presupune mai mult decât un simplu „ai făcut treabă bună” sau „necesită îmbunătățiri”. Uneori, există probleme care trebuie abordate și explorate în profunzime. Dacă doriți să vă inspirați angajații să țină pasul cu munca sau să evolueze, va trebui să aveți o abordare mai complexă decât parcurgerea procesului tradițional de evaluare.
Împreună cu invitata noastră, Laura Vladulescu, vom face exact acest lucru – vom dezvălui cum să realizezi o evaluare eficientă a angajaților.


Speaker invitat

Laura Vlădulescu

HR Manager, American Superconductor Romania | Psiholog, terapeut, coach și trainer, Infinite Life


Laura are 18 ani de experiență în domeniul consultanței și al managementului de resurse umane iar de 5 ani coordonează departamentul de resurse umane în cadrul societății American Superconductor din Timișoara.

În calitatea ei de psiholog, coach și trainer Laura oferă programe #WellBeing special destinate companiilor care văd în angajații lor mai mult decât un mijloc de atingere al obiectivelor. În aceste programe ea aduce o perspectivă nouă asupra omului ca angajat și asupra performanței umane în organizații. Prin aceste programe Laura își propune să schimbe perspectiva de a Face și de a Avea (rezultate mai bune, performanță mai mare) cu aceea de a Fi. Cât de mult se regăsesc angajații în obiectivele stabilite, în valorile companiei și în performanța cerută?


GAZDA

Andreea Suciu

MANAGING PARTNER


Andreea Suciu este Managing Partner al firmei Suciu | The Employment Law. A fondat firma de avocatură după ce a deținut funcția de Head of Employment & Pensions la una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură germane din București.

19

Mar
2019

Contact

[recaptcha size:full class:g-recaptcha]