HR Roundtable dedicat timpului de muncă – Voi întrebați, Noi răspundem


Ibero, str. Eugeniu de Savoya, nr. 24, Timisoara

18 Nov 2019

17:30 – 19:30 (gustări și băuturi incluse)


Despre această sesiune:

Dreptul muncii este una dintre ariile de drept cu cele mai mari și rapide schimbări, legislația și jurisprudența stabilind constant noi repere. Respectarea legislației muncii în contextul unui mediu competitiv devine din ce în ce mai solicitant. Gestionarea conformității cu legislația muncii devine astfel esențială pentru a vă proteja afacerea și a evita amenzile și litigiile costisitoare.

În acest sens, am dedicat această sesiune unuia dintre cele mai controversate subiecte – timpul de muncă. Orice întrebare – de la programe flexibile de lucru, compensarea orelor suplimentare și a muncii în weekend până la păstrarea evidenței timpului de lucru pentru telesalariați sau lucrători mobili – va fi clarificată pentru a putea evalua riscurile și identifica măsurile necesare.


GAZDA

Andreea Suciu

MANAGING PARTNER


Andreea Suciu este Managing Partner al firmei Suciu | The Employment Law. A fondat firma de avocatură după ce a deținut funcția de Head of Employment & Pensions la una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură germane din București.

18

Nov
2019

Contact

[recaptcha size:full class:g-recaptcha]