Eduard Catoiu


Eduard Catoiu este partener în cadrul firmei de avocatură SCA Cozma, Stoica și Asociații. Eduard este specializat în litigii între profesioniști și litigii de dreptul muncii, având o experiență amplă în gestionarea și soluționarea disputelor.

Experiența sa profesională include reprezentarea companiilor în litigii de dreptul muncii cu privire la angajare, abateri disciplinare, evaluarea performanțelor și încetarea contractelor de muncă; discriminare; asigurări sociale; regulamente de ordine interioară; reorganizarea locului de muncă; transferul de întreprinderi; contracte colective de muncă; greve; relațiile cu sindicatele și altele.

De asemenea, a reprezentat companiile multinaționale în fața instanțelor naționale și internaționale, în fața instituțiilor administrativ-jurisdicționale cu privire la proceduri de achiziții publice sau litigii între profesioniști.

În plus, a participat în proiecte complexe, ce au implicat redactarea de memorandumuri și de opinii legale și a asistat clienții în cadrul negocierilor contractuale sau în vederea recuperării debitelor. De asemenea, a fost implicat în elaborarea planului de afaceri din punct de vedere juridic pentru numeroase proiecte bazate pe Fonduri Europene.

În 2008 a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative – Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. Eduard este membru al Baroului București din 2009, absolvind cursurile Institutului National de Pregătire și Perfecționare a Avocaților în anul 2010. Vorbește fluent limba engleză.

CONTACT
Eduard Catoiu
Email: catoiu@avocat-csa.ro
Telefon: +40 (0) 746 048 416

Eduard Catoiu

Contact

[recaptcha size:full class:g-recaptcha]