Sorana Cernea


Studiile universitare și post-universitare economice, pregătirea profesională continuă recunoscută prin calificările deținute, precum și activitatea profesională de peste 20 de ani conturează imaginea unui specialist al contabilității și al consultanței fiscale. Pasiunea Soranei pentru profesia ei, consecvența și determinarea de a atinge standarde înalte de calitate în domeniul în care activează îi folosesc zilnic pentru a conduce cu succes echipa de profesioniști pe care a format-o începând cu anul 2004 și pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților.

Clienții pe care Sorana îi administrează desfășoară activități în domenii diverse, dintre care cele mai importante sunt: producția industrială și agricolă, comerțul și prestările de servicii.

În ultimii ani, Sorana a susținut mai multe prezentări pe teme de fiscalitate în cadrul evenimentelor organizate de către Secția Comercială a Ambasadei Austriei la București, respectiv Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT).

Sorana are competențe lingvistice profesionale de limba germană și engleză.

CONTACT
Sorana Cernea
Email: sorana.cernea@tpa-group.ro
Telefon: +40 (0) 264 446 611

Sorana Cernea

Contact

[recaptcha size:full class:g-recaptcha]