HR Roundtable

HR Roundtable” este un instrument gratuit de networking care permite managerilor de resurse umane din diverse domenii să se întâlnească și să facă schimb de informații valoroase cu alți colegi într-o atmosferă informală. “HR Roundtable” vă oferă nu numai posibilitatea de a împărtăși și de a învăța din experiențele celorlalți, ci și de a lansa idei noi pentru a vă îmbunătăți performanțele personale și pentru a contribui la succesul organizațional.

Sesiunile beneficiază de speakeri invitați și încurajează dialogul de tip "masă rotundă" pe teme specifice de dreptul muncii, în timp ce gazda, Andreea Suciu, asigură fluxul discuțiilor. ”HR Roundtable” se organizează lunar online sau în diferite locații (informale) din București, Cluj-Napoca și Timișoara.


GAZDA

Andreea Suciu

MANAGING PARTNER


Andreea Suciu este Managing Partner al firmei Suciu | The Employment Law. A fondat firma de avocatură după ce a deținut funcția de Head of Employment & Pensions la una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură germane din București.

Evenimente

Vă rugăm să aveți în vedere că acesta este un eveniment la care puteți participa doar pe bază de invitație.
Dacă sunteți manager de resurse umane interesat de participarea la “HR Roundtable”, vă rugăm să ne trimiteți datele dumneavoastră și vă vom contacta.

Contact

[recaptcha size:full class:g-recaptcha]