Negocieri colective și acțiuni sindicale


Negocieri colective

Negocierea colectivă este una dintre cele mai dificile probleme cu care se confruntă companiile. Cheia spre o negociere de succes o reprezintă stabilirea obiectivelor negocierii și pregătirea propunerilor supuse negocierii. De asemenea, dezvoltarea și implementarea strategiilor de negociere, inclusiv analizarea planului de acțiune al sindicatului în cadrul negocierilor, facilitează pregătirea corespunzătoare a strategiilor defensive.

Noi vă putem ajuta să aveți succes în negocieri și, astfel, să protejați costurile companiei cu forța de muncă, asigurând astfel avantajul competitiv al organizației.

Acțiuni sindicale

O negociere colectivă nereușită poate conduce la greve sindicale sau participarea la alte forme de acțiuni sindicale. Dacă apar astfel de evenimente, noi vă putem îndruma în procesul de pregătire prin elaborarea unui plan care va menține desfășurarea activității și va asigura continuitatea afacerii. Luăm măsurile necesare, cum ar fi introducerea unei acțiuni în instanță, pentru a preveni și a înceta grevele ilegale. Experiența noastră extinsă în gestionarea grevelor vă poate ajuta să reduceți impactul acestora asupra businessului dumneavoastră.


Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@suciu-employmentlaw.ro sau să utilizați formularul de contact de mai jos.

Contact

[recaptcha size:full class:g-recaptcha]