Programe de lucru flexibile


Contractele de muncă cu program flexibil sunt tot mai populare în rândul generațiilor mai tinere. Indiferent dacă acestea implică munca la domiciliu sau telemunca, programul part-time, programul flexibil, săptămâni de lucru comprimate sau un alt tip de aranjamente flexibile, angajații solicită orare flexibile de lucru care să se potrivească stilului lor preferat de viață și care le permite să împace viața de familie cu viața profesională. Creșterea flexibilității programului de muncă devine, prin urmare, un element important al strategiei de retenție a aproape oricărui angajator.

Implementarea programului de lucru flexibil poate fi totuși o provocare ca urmare a nenumăratelor implicații și a legislației stricte. Prin urmare, noi îi ajutăm pe clienții noștri să identifice cele mai bune programe de lucru flexibile și să implementeze instrumente pentru gestionarea orelor de lucru flexibile, cum ar fi elaborarea unor politici clare privind programul de muncă și dezvoltarea fluxurilor de proces care să permită ținerea evidenței orelor lucrate.


Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@suciu-employmentlaw.ro sau să utilizați formularul de contact de mai jos.

Contact

[recaptcha size:full class:g-recaptcha]