Restructurări și Concedieri


Efectuarea de restructurări organizaționale nu este niciodată lipsită de provocări, devenind și mai dificilă în contextul legislației complexe care i se asociază. Noi am planificat și implementat numeroase restructurări, ceea ce facilitează colaborarea cu dumneavoastră în vederea elaborării celei mai bune structuri care să răspundă nevoilor organizaționale. De asemenea, vă putem asista pe parcursul procesului de restructurare în vederea evitării eventualelor conflicte de muncă sau litigii.

În plus, iminența unor concedieri poate afecta relațiile de muncă, prejudiciind moralul și productivitatea salariaților. Astfel, o bună comunicare între conducere și angajați și o planificare adecvată este esențială pentru a păstra angajamentul salariaților și pentru a minimiza întreruperile operaționale. Datorită vastei noastre experiențe și a cunoștințelor de legislație a muncii, știm cum să gestionăm comunicarea internă cu angajații și să vă ajutăm în elaborarea unor pachete compensatorii echitabile.


Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@suciu-employmentlaw.ro sau să utilizați formularul de contact de mai jos.

Contact

[recaptcha size:full class:g-recaptcha]