Laszlo Szollodi


Laszlo este un profesionist creativ în domeniul digital, cu pasiune pentru oameni, interacțiuni autentice și relații puternice. El și-a dorit întotdeauna să-i ajute pe alții să descopere și să-și atingă potențialul de a învăța și de a crește. Dispunând de o inteligență emoțională crescută, cu o capacitate de a asimila rapid informații noi, cu deschidere și atitudine pozitivă, Laszlo a susținut cu succes proiecte europene și la scară globală prin furnizare de soluții de învățare eficiente din punct de vedere financiar, axându-se pe învățare prin simulare, micro-învățare și soluții de învățare digitală.

Laszlo lucrează de peste 14 ani în industria IT & telecom cu diferiți lideri de piață în domeniul L&D. În mediul de afaceri din zilele noastre schimbarea a devenit noua normă. Fiind deschis la schimbare, cu o gândire flexibilă și abilități foarte bune de comunicare el adesea se plasează deasupra așteptărilor colaboratorilor săi.

Prin instrumente și noi tehnologii digitale se poate crea conținut de învățare centrat pe utilizator, iar acestea pot contribui la obținerea performanței. Laszlo poate aduce valoare organizației prin găsirea și implementarea unor soluții solide care să asigure învățarea digital (eLearning și gamificare).

Licențiat în Drept, Laszlo înțelege rigoarea aspectelor legale în domeniul business și crede cu tărie că învățarea trebuie să fie plăcută și memorabilă. Acest lucru poate fi atins printr-o multitudine de opțiuni digitale, oferind o experiență personalizată și unică.

CONTACT
Laszlo Szollodi
Telefon: +44(0) 7398 656 717
Email: laszloszollodi@gmail.com

Laszlo Szollodi

Contact

[recaptcha size:full class:g-recaptcha]